875 de milioane de bătăi ale inimii – sau 25 de ani, depinde cum priviţi lucrurile. Acum 315 milioane de bătăi, una a fost mai deosebită, am simţit-o mai puternic şi am vrut să ştiu de ce şi cum o pot simţi mai des. A fost momentul în care mi-am cumpărat prima orhidee Phalaenopsis (evident că nu-i ştiam denumirea pe atunci 😀 ). Doar ce începuseră să fie “la modă” şi eram fascinată de ele! M-am gândit că dacă oricum muncim mai mult de jumătate din viaţă, ar trebui să-mi aleg o meserie ce-mi stârneşte bătăile inimii ca atunci, iar Facultatea de Horticultura a fost cea mai “naturală” decizie din viaţa mea, încă din clasa a 9-a ştiind care-mi e calea.

După facultate mi-am dezvoltat latura artistică alături de Andreea Stor la singura școală internaţională de design floral din România, Floristiq Art Internaţional, în inima Ardealului la Cluj Napoca! Acolo am învățat ce înseamnă cu adevărat să-ți pese de oameni, cum să le oferi cele mai frumoase experiențe și de ce e important să împărtășim din experiențele și cunoștințele noastre. Mi-am dezvoltat latura de Project Manager, precum și skill-urile de Social Media Coordinator. Dar cum “marea mă chema la ea”, mi-am găsit locul la Garden Antoniewicz în calitate de inginer horticol, în Agigea, Constanța, unde am posibilitatea să vă cresc bătăile inimii prin amenajarea grădinii visurilor voastre și să vă împart din cunoștințele acumulate datorită experiențelor proprii.

Aici, pe blog, veți găsi poveștile mele despre plante, oameni și grădini! Pentru că o grădină prinde viață prin plante și suflet prin oameni!

Enjoy! 🙂