buchet de mireasa

Totul a început în studenție când am lucrat part-time într-o florărie unde am învăţat baza floristicii (ce-s ăia bureţi florali şi cum se udă, cum se taie florile, că buretele floral nu trebuie să se vadă niciodată într-un aranjament, etc.), am făcut aranjamente florale, lumânări de botez, cocarde (Doamne, câtă migală la ele!), brăţări, cu buchetele însă nu prea le aveam că nu-mi erau mie lucrurile clare-n minte, nu înţelegeam pur şi simplu cum să le fac astfel încât să arate bine. Mi-era greu și să leg 3 garoafe astfel încât să arate bine, la modul ăsta eram.

Apoi a venit experienţa de la Cluj, la Şcoala Internaţională de Design Floral Floristiq Art. 10 luni (nu degeaba-i numărul meu norocos), zi de zi alături de Andreea Stor şi lucrat alături de designeri florişti internaţionali în timpul evenimentelor. Julie Pearson, Lucinda Van der Ploeg, Tomas de Bruyne (din a cărui echipa am şi făcut parte în anul 2015 la Festivalul FleurAmour din Belgia) şi nu în ultimul rând, Gregor Lersch, maestrul maeştrilor internaţionali. Floriştii probabil vor înţelege mai bine aceste nume. Oameni minunaţi şi maeştrii în adevăratul sens al cuvântului cărora le voi fi recunoscătoare toată viaţa pentru tot ce m-au învăţat!

30.000 de trandafiri. FleurAmour 2015

Cu toate acestea, niciodată nu am făcut un buchet de mireasă, niciodată nu am avut “mireasa mea” cum zic floriştii. Până în vară când cineva a avut încredere în mine, în pasiunea mea, în viziunea mea.

Iarina a fost prima mea mireasă, am avut emoţii de-mi ieşea inima din piept, însă rezultatul a fost pe măsură. Pe lângă buchet, am făcut şi o brăţară realizată 100% din materiale vegetale, pentru că tot se poartă accesoriile naturale. Alte cuvinte nu-şi mai au rostul, decât un mare MULŢUMESC, Iarina! În continuare voi lăsa pozele să vorbească de la sine. 🙂

PS: Partea 2 este despre a doua persoană care a avut încredere în mine și mi-a dat pe mâini buchetul de mireasă <3

2 replies on “Când oamenii au încredere în tine – Partea 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *